گروه جامعه: یک روانشناس خانواده با اشاره به تبعات منفی حضور بیش از اندازه در فضای مجازی گفت: در این حالت فرد اهداف خود را در دسترس و نزدیک میبیند اما به دلیل عدم تلاش به آنها نمیرسد و دچار سرخوردگی و افسردگی می شود.
گروه اقتصادی: بسیاری از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که اگر میخواهیم مسیر دستیابی به رشد شتابان اقتصادی را طی کنیم، استارت آپها و کسب و کارهای نوپا که روز به روز در میان مردم محبوبتر میشوند، بهترین راه تحقق این چشم انداز هستند.
گروه جامعه: یک روانشناس خانواده و نوجوان گفت: فضای مجازی در ایران بی محابا در اختیار همه افراد جامعه قرار گرفته؛ در حالی که بر پایه رویکردهای نوین تربیتی، اعمال محدودیت برای هر گروه سنی به ویژه کودکان پذیرفته شده است.
گروه سیاسی: رئیسجمهور با بیان اینکه با مسدود سازی و فشار به نسل جوان به جایی نمیرسیم، گفت: ما با هم عهد و پیمان بستیم که به عقب برنخواهیم گشت و مسیر توسعه و پیشرفت را ادامه خواهیم داد. هر کاری بخواهیم در این سرزمین انجام دهیم باید مردم را قانع کنیم. باید افکار عمومی را قانع کنیم.
گروه سياسي_رسانه ها: روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به قلم مسیح مهاجری نوشت: تلگرام با همه زشتیها و زیبائیهایش نباید مساله اصلی این روزهای کشوری همچون جمهوری اسلامی ایران باشد. ما مسائل مهمتری داریم که تلگرام در مقایسه با آنها از مسائل فرعی محسوب میشود ولی متاسفانه ...
گروه فرهنگي: دو سال پیش در تلگرام کانالی ساختم که تعداد زیادی عضو داشت. یک روز صبح در میانه خواب و بیداری دستم رفت روی گزینه delete و کانال حذف شد! به همین راحتی همه عکسهایی که دانه دانه برای پیدا کردنشان وقت گذاشته بودم، نوشتههایی که کلمه به کلمه کنار هم چیده بودم، زمانی که برای نوشتن هر مطلب گذاشته ...
گروه سیاسی: در چند وقت اخیر حسن روحانی همزمان با اینکه برخی منتقدان سنتی اش بر سر موضوعات مختلف به نقد او مشغول بوده اند با این پدیده هم مواجه شده که برخی حامیان سابق اش به جمع منتقدان او اضافه شده اند . این رخداد هم در بدنه اجتماعی محسوس بوده و هم در میان سیاسی ها و حتی سلبریتی ها دیده شده است.
گروه علم و فناوری: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مخالفت خود با مصوبه اخیر کمیسیون فرهنگی مجلس مبنیبر دادن مسئولیت صدور مجوز و مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به صداوسیما را، اعلام کرد.
اگر این شبکههای اجتماعی امنیت ملی ما را با مخاطره مواجه میسازند، چرا اکثر مقامات رده بالای کشوری و لشکری در آنها حضوری فعال دارند؟ چرا دسترسی مردم را به تکنولوژیها محدود و خود از آن به شکل نامحدود استفاده میکنند؟ دنیای امروز دنیای ارتباطات است، دنیای پلهای ارتباطی نه دنیایی که با دیوار کشیدن قابل ...
گروه جامعه: امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس و استاد دانشگاه میگوید: برخی سلبریتیها چنان در فضای مجازی غرق شده اند که خودباختگی در آنها افزایش یافته، باورهای آنها را تحت تاثیر قرار داده و فروریختگی در آنها بیشتر شده است.
گروه فناوری: آمارها نشان میدهند بیش از یک میلیون هدست واقعیت مجازی در سه ماهه پایانی سال 2017 روانه بازار شده است و پیشبینی میشود این رقم در سال جاری با ورود برندهای جدید به بازار تولید هدستهای واقعیت مجازی رشد چشمگیرتری داشته باشد.
گروه سیاسی: نایب رییس مجلس با انتقاد از سیاست فیلترینگ و محدودسازی فضای مجازی، تصریح کرد: وقتی مردم به سمت پیام رسانهای داخلی نمیآیند این نشان میدهد که مشکل از خود ماست.
گروه علم و فناوری: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در عرصه پیامرسانهای داخلی ظرفیت ایجاد شده و مردم خود ثبت نام کردند آخرین آمار حدود ۵ میلیون کاربر است، این درحالی است که در عرصه یک سرویس خارجی بیش از ۴۰ میلیون کاربر مشترک هستند.
گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی اعلام کرد که برخی از واحدهای صنفی غیرمجاز، زیرزمینی و غیربهداشتی که از طریق اپلیکیشن و بدون هیچ نشانی کار میکنند، ملحفههای عفونی بیمارستان را با لباسهای مردم میشویند و کسی با آنها کاری ندارد.